No menu items!

Een wa verzekering afsluiten is wel zo verstandig

Als mama heb je al zorgen genoeg. Je wilt er, vaak samen met je partner, voor zorgen dat het je kinderen niks ontbreekt. En dus zorg je ervoor dat je kinderen zich lekker kunnen uitleven in goed passende kleding, dat ze voldoende te eten, te drinken en rust krijgen. Maar dat uitleven, dáár gaat het nog wel eens mis. Je kunt niet overal bij zijn én je kunt niet alles voorkomen. Je kinderen zullen wel eens een bal door een ruit schieten, met hun fiets tegen een stilstaande auto botsen en misschien wel eens limonade morsen op een (duur) bankstel. Om dan te voorkomen dat je deze schades niet kunt vergoeden, is een wa verzekering afsluiten wel zo verstandig.

Een wa verzekering afsluiten is niet alleen voor auto's

Een wa verzekering afsluiten is er niet alleen voor auto's en andere motorvoertuigen. Natuurlijk is dan een wa verzekering afsluiten de minimale verzekering die je nodig hebt. Maar wist je dat je ook een wa verzekering afsluiten kunt voor ongelukjes die gewoon kunnen gebeuren? Zoals in het voorbeeld hierboven met je kinderen, maar ook voor als jij je vrienden helpt verhuizen en daarbij een dure vaas laat vallen. Zelfs je huisdieren zijn bij deze verzekering inbegrepen. Gaat je hond er van door en brengt hij een fietser ten val? Dan springt de wa verzekering ook in.

Je hebt nogal wat verzekeringen nodig

Juist omdat niets zeker is in het leven heb je veel verzekeringen nodig. Je kunt dus, zoals gezegd, een wa verzekering afsluiten, maar ook een zorgverzekering is van groot belang. Net als een opstalverzekering en een inboedelverzekering. En dan ben je er nog niet. Heb je al een rechtsbijstandverzekering? Ik heb het dan nog niet eens over alle verzekeringen die je kunt afsluiten voor je auto en de motor, de overlijdensrisicoverzekering en een doorlopende reisverzekering.

Maar één verzekering staat hier nog niet tussen

Dat is de huisdierverzekering. Je huisdier verzekeren is een slimme zet. Je kunt daardoor je huisdier, hond of kat, nog betere zorg geven. En dat is natuurlijk precies wat je wilt. Je huisdier is een belangrijk onderdeel van je gezin en als je alles al goed hebt verzekerd, dan is deze verzekering er één die je vast nog niet hebt afgesloten. Door deze verzekering kun je je huisdier betere zorg geven. Gewoon, bij je eigen dierenarts. Het is wel slim om deze verzekering af te sluiten zodra je je puppy of kitten in huis haalt. 

Artikel delen

Recente berichten

Populaire categorieën

Recent comments