No menu items!

Je eigen tuin inrichten, wat heb je nodig?

Prijzen rijzen de pan uit op elk gebied in de Nederlandse economie. Was het nou 8% inflatie of toch 12%? Joost mag het weten, het is in ieder geval veel te hoog. Dit heb je gemerkt aan het pak vla in de supermarkt of misschien wel aan de offerte van de tuinman die je had opgevraagd. Je hebt toen uiteindelijk toch maar besloten dat je het zelf gaat aanpakken. Van de offerte alleen al kreeg je ongeveer een hartaanval, best logisch. Daarom kun je het maar beter zelf gaan doen. Dit betekent echter niet dat je er helemaal alleen voor staat, wij willen je namelijk graag een handje helpen. We gaan je namelijk vertellen hoe je dit aanpakt en wat je kunt doen om dit voor elkaar te boksen. Wat ga je nodig hebben voor het inrichten van je tuin? Dát lees je hier.

Houtwerk

Allereerst eens het houtwerk. Het houtwerk is behoorlijk belangrijk omdat vrijwel iedere tuin hierover beschikt. Je moet natuurlijk wel het juiste hout hebben. Dit krijg je bij een betrouwbare leverancier, bijvoorbeeld bij Hillhout tuinhout. Hier kun je van alles krijgen voor het juiste hout voor je tuin. Van complete schutting sets tot aan trellisscherm die je mooi kunt gebruiken als afwisseling en om een mooie haag in te verwerken. Zo houd je het een beetje spannend en leuk voor je tuin. Met een dergelijk scherm zul je heel wat goeds kunnen doen voor een mooie tuin en dat op een relatief goedkope en toegankelijke manier. 

Tegelwerk

Tegelwerk mag natuurlijk ook zeker niet ontbreken in een tuin. Of je nu een fan van groen in de tuin bent, of dat je je hele tuin wil gaan betegelen; het maakt niet uit. Tegels heb je altijd wel nodig. Voor een terras, voor je hele tuin, voor een stukje waar je een tafel op wil zetten of voor in je schuurtje. 

Groen

Natuurlijk, we hebben het net al even genoemd; het groen in je tuin! Groen moet je doen. Dit geeft rust, hier wordt je vrolijk van en ga zo maar door. Grasmatjes, boompjes, bloemen, een bosje buxus en alles wat je je maar wensen kunt. Als je dit doet, pak het dan goed aan en maak een plan. Kwak niet zomaar alles neer want dan kun je behoorlijk de mist in gaan. Waar je mee overblijft is een ongeorganiseerde, onoverzichtelijke tuin. 

Artikel delen

Recente berichten

Populaire categorieën

Recent comments