No menu items!

Must haves voor je kledingkast

Als man heb je het er maar zwaar mee. Je wil er goed uitzien, maar je hebt hier geen aanleg voor. Vrouwen hebben het maar makkelijk, ze hebben hier gevoel voor. Je hoort ze continu zeggen dat dit wel goed bij dat past en dat deze kleurencombinatie helemaal in is. Jij hebt natuurlijk geen flauw idee waar ze het over hebben, maar je knikt maar even braaf ja. Dit is niet erg. We gaan daar ook helemaal niets aan veranderen, omdat dat onmogelijk is. Wat we wel gaan doen is verandering brengen in je kledingkast. Je hoeft niet mee te gaan met de laatste trends om met de goede kleurencombinaties. Het gaat als man om de eenvoud, om de essentials. We vertellen je daarom in deze blog alles over de must haves in je kledingkast als man zijnde. 

Polo

Polo shirts zijn écht een must have als man zijnde. Is het warm en wil je er toch nog verzorgd en strak uitzien? Dan is een poloshirt the way to go. Polo shirts zijn simpel, maar toch altijd doeltreffend. Je hebt een frisse, jeugdige look gecreëerd en ziet er tegelijkertijd nog steeds prima uit. Tegenwoordig kan dit ook naar werk of iets dergelijks worden gedragen, dus tenzij je naar een bruiloft gaat zit je wel goed. 

Overhemd

Als man zijnde kun je natuurlijk echt geen kledingkast hebben zonder een aantal overhemden. Dit is gewoon simpelweg nodig. Een meeting, een etentje, een gewone leuke look, een bruiloft of begrafenis en ga zo maar door; een overhemd kan in zoveel situaties gepast of noodzakelijk zijn. Je hoeft hier helemaal niet veel geld aan te besteden. Een overhemd kun je namelijk ten allen tijde wel goedkoop scoren, of dit nu in de sale is bij een mooi merk of gewoon een wat goedkoper alternatief. Zorg ervoor dat je in ieder geval over het minimum beschikt; een passend lichtblauw overhemd en een passend wit overhemd. 

Broeken

Broeken kunnen natuurlijk ook niet ontbreken, maar dit stukje is vrij rechttoe rechtaan. Een spijkerbroek kun je overal mee combineren en een chino ook. Deze zijn beide voor vrijwel elke gelegenheid geschikt. Je kiest iets waar je je prettig bij voelt en combineert dit met iets wat passend is voor de situatie. Meer fan van een spijkerbroek maar toch een belangrijke meeting? Een spijkerbroek met een jasje en een overhemd kan prima!

Artikel delen

Recente berichten

Populaire categorieën

Recent comments