No menu items!

Gezonde traktaties voor kinderen

Gezonde traktaties voor kinderen is een blog over het maken van gezonde en lekkere traktaties voor kinderen. Ik ben een moeder van twee en ik vind het geweldig om mijn kinderen te leren gezond te eten. Ik blog al meer dan 4 jaar en ik ben toegewijd om niet alleen gezonde traktaties te maken voor mijn kinderen, maar ook voor jouw kinderen.

Traktaties met fruit

Fruit is een geweldige manier om je dag te beginnen. Het zit boordevol vitamines en mineralen, en het is een natuurlijke suiker die je energie kan stimuleren. Ik vind het heerlijk om deze smoothie voor mijn kinderen te maken omdat hij alle essentiële voedingsstoffen bevat die ze 's ochtends nodig hebben. Mijn kinderen zijn dol op bananen en aardbeien, dus deze smoothie geeft ze het gevoel dat ze een speciale traktatie krijgen.

Traktaties zonder suiker

Ik ben een groot voorstander van lekkernijen zonder suiker. Het is belangrijk dat kinderen leren hoe ze snoep zonder suiker kunnen eten. Ik heb het hier niet over chocoladerepen, maar over iets zoets dat gezond en lekker is. Traktaties met minder suiker: ik ben ook een groot voorstander van het eten van lekkernijen met minder suiker. Ik heb er mijn missie van gemaakt om recepten te vinden met minder dan 5 gram toegevoegde suikers per portie. De meeste recepten op deze blog hebben 3 gram of minder per portie! Het beste deel is dat deze lekkernijen zo gemakkelijk te maken zijn!

Gezonde Fruitpops

fruitpops: 1 kopje bevroren bessen (bosbessen, frambozen of aardbeien) 4 eetlepels honing of ahornsiroop Gezonde koekjes: 3 bananen (gepureerd) 2 eieren (geslagen) ¼ kopje kokosolie ½ kopje haver ½ theelepel vanille-extract ¼ theelepel bakpoeder ¼ theelepel zout Verwarm de oven voor op 350 graden. Meng alle ingrediënten samen in een kom. Rol er balletjes van en leg ze op de bakplaat. Bak gedurende 15 minuten. Koel en serveer.

Artikel delen

Recente berichten

Populaire categorieƫn

Recent comments