No menu items!

Kinderkledingtrends voor moeders 2021

Veel moeders zijn op zoek naar manieren om modieus te zijn en tegelijkertijd hun kinderen in leeftijdsgebonden kleding te kunnen kleden. Dit is een lastige opgave, maar er zijn trends in kinderkleding die het makkelijker maken. 1. Modieus aan de voorkant, klassiek aan de achterkant – Deze trend is erg populair in kinderkleding. De achterkant van het shirt of de jurk is effen, terwijl de voorkant een trendy patroon of design heeft.

Klassieke trends

Modieuze trends: Klassiek met een twist – Deze trend is ook erg populair in kinderkleding. Het gaat om het nemen van een klassiek ontwerp en er iets nieuws aan toe te voegen. Veel ontwerpers voegen bijvoorbeeld kant toe aan de achterkant van t-shirts. Dit geeft het shirt een ouderwetse uitstraling en is tegelijkertijd modern. Vintage stijlen – Vintage stijlen zijn ook erg populair in kinderkleding. Deze stijlen omvatten zaken als peter pan-kragen, matrozenkragen en andere traditionele ontwerpen die vele jaren geleden populair waren.

Monochroom

Monochroom – Dit is een trend die al een tijdje bestaat, maar nog steeds erg populair is. Het bestaat uit kledingstukken in dezelfde kleur, maar in verschillende tinten. Je hebt bijvoorbeeld een wit overhemd met een zwarte of grijze broek of rok. Grafische T-Shirts – Dit zijn T-shirts met coole ontwerpen erop die erg populair zijn bij zowel tieners als volwassenen.

Strepen rondom

Strepen – Strepen zijn een klassiek patroon, maar ze zijn ook modieus. Gestreepte shirts of jurken vind je in bijna elke gewenste kleurencombinatie. Dit is een geweldige manier om uw kind kleding aan te kleden die bij de leeftijd past, terwijl het toch zijn persoonlijkheid kan uiten door middel van kleding. Lange mouwen – Dit is niet alleen een trend in kinderkleding, maar ook erg praktisch voor de koudere maanden van het jaar. Shirts en jurken met lange mouwen beschermen de armen van uw kind tegen te koude terwijl ze buiten of op school spelen.

Dierenprint

Dit is een zeer populaire trend in kinderkleding. De print kan van elk dier zijn, maar de meest populaire zijn zebra-, luipaard- en giraffeprints. Dieren- of monsterafdrukken – Dit zijn heel schattige en leuke patronen voor kinderkleding. Het zijn meestal felle kleuren en hebben grappige gezichten.

Artikel delen

Recente berichten

Populaire categorie├źn

Recent comments